TOTES LES MEVES OBRES

TÈCNICA

La tècnica que faig servir per crear una boligrafia no té cap secret especial i es pot dividir en quatre fases. El meu mètode es caracteritza per la minuciositat en el detall, i la importància del traç ja que no hi ha possibilitat d'error.
Espero que us faci servei en el cas que en volgueu fer un vosaltres o, si més no, us serveixi d'explicació per a tots aquells que, de fa temps, us heu mostrat encuriosits.

Pas 1: Escollir una imatge "especial".

És imprescindible trobar una imatge que ens transmeti quelcom interessant ja que si, després de tanta feina, no arribem a l'espectador, res haurà valgut la pena.
També és important, que la imatge sigui original, feta per nosaltres, de manera que aconseguim crear un producte totalment genuí, únic i especial.
En el cas d'aquestes botes de bomber, la fotografia va ser feta al parc de bombers de Calaf, durant una guardia de la tardor del l'any 2007.
El fet que la fotografia original ja sigui en blanc i negre és un punt que juga a favor nostre degut a l'evident ajuda que representa a l'hora de trobar els contrastos perfectes entre clars i obscurs.
Si, malgrat tot, volem dibuixar una imatge feta en color, hem de passar mentalment totes les tonalitats de color a escala de grisos fins a discriminar quines tonalitats són més fosques i quines més clares.