TOTES LES MEVES OBRES

El factor clau (2009)

Un factor clau és qualsevol esdeveniment que ocórre en el nostre entorn l'evolució del qual pot incidir de manera significativa en l'acompliment d'un objectiu.

Qui no s'ha trobat en alguna ocasió al llarg de la vida davant d'una situació, esperada o no, determinada per un factor que esdevé decisiu per a la resolució de la circumstància?

Internet és el factor clau gràcies al qual ens intercomuniquem i gràcies al qual moltes petites i mitjanes empreses han vist incrementats els seus beneficis d'una forma sorprenent; tenir un aparador bonic i ben presentat és el factor clau pel qual molt sovint entrem a comprar-hi; les persones són el factor clau de la competitivitat d'una empresa; la música i la interacció amb animals esdevenen moltes vegades el factor clau en el desenvolupament de les persones amb deficiències mentals o sensorials; la motivació significa d'una forma evident el factor clau en la consecució d'un bon resultat en una competició esportiva, etc.

Tot englobant una mica aquests exemples i obrint els braços a la resta de supòsits que se us puguin imaginar, és com he concebut aquest nou dibuix. Titulat (com no podria ser d'altra manera) "el factor clau", vol representar aquella circumstància, sigui de l'origen que sigui, que ha marcat les nostres vides des del moment que l'hem viscuda. La determinació en el moment de prendre una decisió, el valor per assumir el lideratge, el coratge per afrontar una situació difícil... en definitiva, el factor clau.

"El factor clau" (2009)
Mides: 30cms x 20cms.
Tècnica: Bolígraf sobre paper.
Aquest dibuix entra en sintonia amb:
"Don't stop me now" -QUEEN-
"Personal Jesus" -DEPECHE MODE-
"Come as you are" -NIRVANA-
"Bad day" -REM-
"Loser" -DOLORES O'RIORDAN-
"Who wants to live forever" -QUEEN-