Ull per la finestra (2008)

Ull d'una noia mirant per una finestra.

Dimensions del dibuix: 7cms x 7cms.
Data: 04- de febrer del 2008.
Tècnica: Bolígraf negre sobre cartolina Gvarro 50% cotó.


Procés d'elaboració del dibuix en 4 fotografies.

3 comentarios:

Caperucita dijo...

he arribat aquí de rebot... m'he estat mirant els dibuixos i m'encanten! són genials...! sobretot aquest últim de l'ull i el de Zanskar ;) Felicitats, noi! M'has despertat la curiositat i l'enveja (de la sana, eh).

Kairel dijo...

Hola Ferran soy Kairel, acabo de terminar de poner todos tus bellos dibujos en el foro (charlemos.foros.ws) estan lindisimossss, te felicito Ferran..soy tu fan numero 1.

Sigue adelante que tienes mucho arte, saludos.

Pd.- A ver si te dejas caer por el foro.

Montse dijo...

Hola Ferran,


Et conec de vista, i he quedat super alucinada... m'encanten els teus dibuixos.. super bonics. Impressionants.. M'agrada molt dibuixar i amb boli com a tú, però els meus dibuixos son més aviat una birria! :)

Salut i endavant!